Kuvia ja videoita
tiukoissakin paikoissa!  

Valokuvauspalvelut

Valokuvaus

Laadukas valokuvaus takaa yritykselle onnistuneet ja houkuttelevat mainokset, nettisivut ja markkinointimateriaalit. Myös laadukas dokumentointi onnistuu kuvaamalla. Kauttamme onnistuvat niin pienet kuvausprojektit kuin laajemmatkin markkinointiuudistuksiin liittyvät projektit.

Supermedia tarjoaa kuvauspalveluita erilaisille yrityksille, oli sitten kohteena tapahtumat, tuotteet, yritystilat, henkilöstö tai ympäristö.

Valokuvauksessa käytetään kohteen tarvitsemia apuvälineitä ja lisävaloja pyrkien mahdollisimman luonnolliseen valaistukseen. Tilakuvissa tärkeää on mahdollisimman laajat kuvakulmat ilman vääristymiä.

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus tapahtuu kuvauskopterilla, jonka ansiosta saamme korkealuokkaista videokuvaa pehmeällä siirtymällä. Dronella voi ottaa myös ensiluokkaisia valokuvia kohteesta. Kamerakuva välittyy realiaikaisesti monitoriin, joten sen ansiosta kuvauskopteria voidaan ohjata sopiviin kuvakulmiin.

Ilmakuvauksissa noudatetaan Trafin uusimpia turvallisuusohjeita. Kopterin lennättäminen asuinalueilla ja ihmisjoukkojen lähistöllä on kuitenkin mahdollista. Pääasiassa kopterilla pyritään kuitenkin kuvaamaan ilmasta käsin riittävältä etäisyydeltä.

Kuvauskalusto

  • Sony Cinema FX-line tuotantotason videokamera
  • Sony A7-sarjan täyden kennon järjestelmäkamerat
  • Drone-kopteri ilmakuvauksiin
  • Äänityskalusto ulko- ja sisäkäyttöön
  • Valaisukalusto suuriinkin tiloihin
  • Studio tuotekuvauksia varten