VALOKUVAT • VIDEOT • JUTUT

SOMEEN • KOTISIVUILLE • PRINTTIIN

  

Kauttamme saatte laadukkaat valokuvat ja videotuotannot. Käytössämme on useita tasokkaita järjestelmäkameroita, kattava videokuvausvälineistö lisätarvikkeineen ja kopterikamera ilmakuvausta varten. Lue lisää..

Asiakaslehti ja esite on väline, jolla yritys kertoo tuotteistaan, omasta arvomaailmastaan ja toiminnastaan.  Toteutamme hyvälaatuiset ja näyttävät mainoslehdet sekä yhdistyslehdet vuosien kokemuksella. Lue lisää..

JUTUT&TEKSTIT

Hyvä tekstisisältö on helposti luettavaa, mutta samalla se on vaikuttavaa. Tuotamme tekstiä erilaisiin markkinoinnin kanaviin ja tuotteisiin. Suunnittelemme teille tehokkaat sisällöt yrityksenne markkinointiin. Lue lisää..

Konetyölehti on koneurakoinnin, työkoneiden ja kuljetuksen ammattilehti. Se ilmestyy verkkolehtenä, sähköisenä versiona.

 
 
 
 

 

SUPERMEDIA on kuvauspalveluiden ja sisällön tuotannon ammattilainen. Olemme erikoistuneet yritysten tarvitsemiin palveluihin, kuten tapahtumakuvauksiin, markkinointimateriaalien sisällön tuottoon, yritystoiminnan kuvaamiseen sekä esimerkiksi ympäristökuviin.

Keskitämme osaamisemme esimerkiksi yritysten, teollisuuden, yrityselämän ja maatalouden tarpeisiin. Tuotamme tekstiä reportterimaisesti joten kauttamme onnistuu suurempienkin projektien sisällöntuotto myös ulkomailla.

Seuraamme ja teemme artikkeleita säännöllisesti mm. maarakennuksen ja infrastukruutin, ympäristön, metsäurakoinnin sekä kuljetuksen ja logistiikkan aloilta. Pysymme ajan hermolla!